Summer kollasj #1


Kollasj 1 //Bildet er tatt fra google.com


Kollasj 2 //Bildet er tatt fra google.com

Ble bare to bilder, men de andre bildene gikk ikke inn til den størrelsen. Bildene er tatt fra google.com! 

Hva syntes dere om kollasjene?

Overnatting

Hei!

Therese har sovet hos meg i 3 netter, så grunnet til at jeg ikke har blogget er det. Hun dro hjem igår, etter at vi hadde vært på stranda. Når hun var hos meg gikk vi tur med hundene, hadde vannkrig, solte oss og gjorde masse annet. Etter Therese ble hentet igår fikk vi gjester, så vi grillet og bare koste oss. Har egentlig ikke så mye mere enn å si ha en fin lørdag!

Hva har dere gjort de siste dagene? // Syntes om bildene?

Jordbær

Hei!

I huset idag våknet vi 07.30, fordi vi skulle kjøre Frida (søstra mi) ned på sånn aktivsommer ting. Imens hun var der var jeg og mamma å spiste litt også var inne på noen butikker. Når vi skulle hjem kjøpte vi med jordbær (noe jeg ikke liker), så jeg følte meg veldig flink som skjærte opp to kurver med jordbær. Jeg er også syk så det er derfor jeg blogger veldig dårlig fortiden, men jeg er på bedringensvegne nå! Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, også kanskje jeg finner på noe annet å gjøre hjemme. 

Er det noe spessielt dere vil jeg skal blogge om? bare si ifra... 

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits