Campingtur

Hei!

Unnskyld, men jeg rakk dessverre ikke å skrive et innlegg før jeg dro på campingtur til Sverige ( Charlottenberg ). Jeg har følt meg dårlig hele uken, så mamma dro nedover istad å hentet meg! Jeg har kjøpt eg en god del, tilogmed en ny helly hansen jakke♥ Siden min ble ødelagt på skolen, så trengte jeg en ny ( haah, vil bare ha hh-jakkeee). Jeg legger ut et innlegg om innkjøpet fra Sverige en annen dag, men vet ikke når det blir. Jeg vet det har blitt veldig mye mobilbilder, men jeg finner ikke speilreflekset mitt, sorry..Blir mobilbilder fremtil jeg finner det, men håper det går bra! Uansett resten av uken vet jeg ikke helt enda hvordan dagene blir, men skal prøve å oppdatere dere så ofte jeg kan. Ha en super dag!


ahaha, flott med litt farger på bildet noen gangeer.. 

Hva har dere gjort frem til nå?


Instagram

Følg meg på instagram; Lissellhk         Jeg oppdaterer oftere på instagram, så følg meg!  

Sommerferiee!

Hei!

Igår så dro vi innover til Vestfossen for å spille siste serie kamp, vi vant 2-0 og har nå vunnet serien i 1 divisjon og 2 divisjon! Hbk gulljenter 99 er beest!♥ Etter det dro jeg og mamma på kuben (kjøpesenteret) siden det var nattåpent, jeg fikk kjøpt meg 3 ting. Dere kommer til å se det i noen bilder fremover så gidder ikke å ta bilde av det nå. Idag fikk vi sommerferie som er så sykt deilig, sluttet 12.30 på skolen idag. Etterpå skal jeg på kuben med Kamilla også skal jeg på fotballtrening 17.00! Ha en flott sommer!

Hva skal du idag?

Varmt!

Hei!

Idag tidlig når jeg våknet så jeg ut vinduet, men syntes det var litt mye skyer. Jeg gikk ut også syntes jeg det var litt kaldt, så tok på meg en svart bukse og en tynn kort genser. Når en time hadde gått på skolen så skulle vi gå ut etter vi hadde sett ferdig filmen vi så på, da var det kjempe varmt ute så kokte. Hele dagen måtte jeg jo gå med så varme klær, men gikk heldigvis bra. Dagen på skolen gikk sykt fort, fordi vi gjorde ikke så veldig mye og vi fikk gå 14.00, deilig!! ? Planen for dagen var egentlig å dra på stranda med noen venner, men siden værmeldingen sier det skal bli dårligere vær etterpå skal vi ta det til helgen. Så da går dagen min til å være med å se på søstrene mine spille kamp mot Hole idag! Ha en flott dag folkens!


Var det varmt hos deg idag? // Hva skal dere idag?

Topptur & Stranda

Hei!

Idag skulle vi på topptur som vil si at vi skulle gå en laaang tur. Når vi skulle gå opp så var det bare oppoverbakker, men på tur ned så var det mye enklere for da var det bare nedoverbakker! Etter vi hadde blitt ferdig med den lange/korte gå turen så gikk vi ned til Haugerstranda, der solte vi oss, spiste litt mat og noen tøffinger badet. Vi måtte ut av skolen idag siden 10. trinn hadde eksamen idag, men vi kunne dra hjem når klokka var 12.30 vi pleier å slutte 14.25 veeeldig deilig å gå føør!♥ Som dere ser så er jeg tilbake på bloggen, sorry for at jeg ikke har sagt ifra. Jeg følte det var påtide med et nytt bloggdesign, så derfor har jeg ikke blogget før jeg fant ett. Hva syntes dere om designet? Etterpå skal jeg spille kamp mot Haugsbygd, så det kommer til å bli gøøy! Vil også si tuuusen takk til dere som har lest bloggen min selv om jeg ikke har blogget, betyr veldig mye!♥ Ha en flott dag alle fine leseree!


Hva skal dere idag? // Syntes om at jeg blogger igjen? 

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits