Helg folkens

Hei!

Jeg lagde et innlegg igår om sånn 30 days challenge greier, men jeg hadde ikke så veldig lyst til det alikevell så jeg blogger heller som jeg pleier. Våknet veldig sent idag faktisk, også kjørte vi søstrene mine på sånn 4h greier også bare handlet jeg og mamma også nå er vi hjemme igjen. Etterpå skal jeg se på noen filmer tenkte jeg så det blir kos med masse godteri, det er jo lørdag folkens. Jeg vet designet mitt ser så sykt rotete ut nå, men jeg skal få ordnet mere på det i løpet av dagen håper jeg. Trenger header, vil noen lage til meg? Hvis noen vil lage til meg send headeren til; Lissellhk@hotmail.com og si i kommentarfeltet at du vil også sender jeg deg bildene på mail, håper noen vil!! Trenger FORT! Men ha en super lørdag!


Har du lyst til å lage header til meg? 


Adidas Cup - Slemmestad kunstgress

Hei! 

På mandag spilte jeg adidas cup mot Slemmestad og vi vant 6-0. Etter den kampen ble jeg syk så nå ligger jeg hjemme å er forkjøla og feber, noe som ikke er noe godt! Sorry får bloggfraværet, men når jeg er syk frister det ikke så veldig å blogge. Jeg tok litt tid nå på å blogge, fordi jeg ikke får sove også har jeg ikke noe annet å gjøre. Idag er det 1.mai og jeg må tilbringe dagen min inne for å prøve å bli frisk, håper jeg blir frisk til torsdag! Ha en fin 1.mai!

Noen bilder fra kampen:Syntes om bildene? // Hva skal dere idag?

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits