Løpt og sett på kamp

Hei!

Fra igår sov Kamilla over hos meg til idag, det var kjempe koselig. Når vi våknet idag bare spiste vi også skiftet vi til joggetøy. Vi skulle jo være med på et løp da og det var kjempe flaut, men nok om det. Etter det så dro vi til stadion, fordi jeg ville se på guttene spille også spurte jeg om Kamilla ville være med også ble henne med da. Mamma tok bilder og søstra mi hadde med seg ei anna vennine også så alle så på. Før kampen startet tok jeg og Kamilla oss en jogge tur i skogen siden vi syntes det var så kaldt, men fikk fort varmen tilbake. Hbk guttene ( 99 ) vant 10-0 over Jevnaker! Gratulerer! Dusjet når jeg kom hjem også nå bare sitter jeg å chiller foran pcen og chatter. Ha en fin søndag videre!


Kamilla i hvit jakke, meg i rød ♥

Hva har dere gjort idag?

Helg!

Hei!

Igår var jeg først på bikbok etter skolen siden det var 50% på hele butikken, også etter det spilte jeg kamp mot Hole. Vi vant 9-0 mot de, så det var bra. Jeg så på Paradise hotel, også glemte jeg helt av bloggen igår og hadde heller ikke tid til den igår. Idag skal jeg på bursdag til Kamilla på laget, gleder meg! ♥ Helgen kommer til å bli veldig full så jeg får ikke blogget så mye, skal spille finale imorgen. Ha en super helg alle sammen! 


Har ikke noe annet bilde med kamilla nå, haha!

Hva skal dere idag?

kjedelig onsdag

Hei!

Dagen idag har gått så utrolig sakte. Hadde norsk prøve idag som gikk helt greit trur jeg. Hadde bare helt vanelige fag som er kjedelige også måtte vi være to hele timer ute-.- Det er så kjedelig å være ute når det blåser, fordi da blir det så utrolig kaldt. Når jeg kom hjem spiste vi taco også satt jeg meg med lekser som jeg er ferdig med nå. Måtte skrive utrolig mye på en lekse så det er veldig mye jobb med det kan man si. Jeg fikk en pakke i posten idag, men dere får se hva som er i den etterhvert. Hvordan har dagen deres vært? 

Perfekt Tirsdag

Hei!

Skole dagen gikk fakstisk mye bedre enn tirsdager pleier, og den gikk utrolig fort. Ble hentet på skolen og det var kjempe fint vær idag. Snart skal jeg spille kamp mot Vikersund trur jeg det var med 2 laget våres som kommer til å bli kjempe gøy, skal snart dra å møte de nå fordi Kamilla og Helene skal sitte på med meg! Men fikk jo ikke lagt ut noen bilder fra gårsdagen igår så da legger jeg ut noen nå! Ha en super dag!


Kamilla og meg!

Hva skal dere gjøre idag?

Jogging og spillermøte

Hei!

Nå er det ikke lenge til jeg skal på joggetur med fotballlaget også etter det ska jeg på spillermøte. Jeg må pakke ned joggingstøyet når fordi jeg skal til pappa først. Til nå har jeg bare gjort lekser og spist, men rekker ikke å blogge etter på. Jeg kommer ikke hjem før sent i kveld, men ha en fin dag alle sammen! 


Ble litt lite, men må forte meg

Hva skal dere idag?

Sommer dag!

Hei!

Når jeg våknet idag så jeg bare ut og der var det strålende sol. Det er akkurat som det er en sommer dag, fordi det er så fint vær nå. Gikk ut istad å tok noen bilder for man må jo nyte det når det er sol. Resten av dagen skal jeg bare kose meg i sola ogsånt. Ha en strålende dag folkens.

Er det strålende vær hos dere? // Syntes om bildene?

Sommerfølelse

Hei! 

Idag våknet jeg til sol når jeg tok opp rullgardinene, utrolig deilig med sol ute. Nå kjenner jeg at jeg har fått sommerfølelsen, sitter her i shorts nå. Kampen gikk faktisk kjempe bra, vant 2-1! Resten av kvelden skal jeg bare chille å se på tv ogsånt. Om ca. 1 time begynner " smartere enn en 5. klassing " som jeg syntes er egentlig veldig gøy å se på. Syntes dere det samme? Håper alle har kost seg like mye med sol idag, ha en fin dag videre! 

Hva har dere gjort idag? // Hva skal dere resten av dagen?

Idag er det kamp!

Hei! 

Idag skal vi spille Adidas cup hjemme mot Notodden som kommer til å bli kjempe gøy. Kampen starter klokken 14.00 også skal vi møte opp 13.00 så må forte meg litt. Igår var jeg først på kuben med Andrea også kjøpte jeg meg bare en bukse og et deksel til mobilen, også når jeg kom hjem var Maren hos meg også gikk vi bort til uk. Det er derfor jeg ikke blogget igår, sorry folkens. Men tusen takk til alle dere som leser bloggen min fordet. Dere er herlige. 


Idag har Kamilla på laget bursdag! Hun er en herlig jente♥ Kjempe glad i henne og er alltid gøy å være med! 

Hva skal dere idag?

konfirmasjonsundervisning

Hei!

Kom hjem for en stund siden fra konfirmasjonsundervisning som vi hadde onkelig for første gang. Vi fikk en del infomasjon og et hefte. Først sa han masse også fikk vi navne lapper og et skjema med hva vi skal, vi måtte ut i gangen for å ta bilder en og en så presten kunne lære navnene våres. Så nå kommer det til å bli veldig mye fremover, men skal prøve å ikke glemme dere beste lesere! ♥ Etterpå skal jeg se på Paradise Hotel også blir det soving på meg, skal på kuben etter skolen imorgen med Andrea også etter det uk med Maren. Vet ikke om jeg får blogget før om kvelden da, men skal prøve. Håper alle har hatt en super duper dag!

På mandag bestilte mamma en kjempe bra hårbørste til meg fra Coverbrands.com som jeg fikk på onsdag/igår som jeg er kjempe fornøyd med og samtidig var leveringen kjempe rask. Jeg har sett mange bloggere er missfornøyde, men det kan ha noe med håret å gjøre også. På meg fungerte den KJEMPE bra, fordi jeg pleier å bruke så lang tid på å få ut tugger av håret etter jeg har dusja selvom jeg bruker balsam å nå tok det kjempe fort, det kunne bare bli gres igjennom en gang så var det helt fint. Jeg elsker den hårbørden min favoritt jeg anbefaler den til alle sammen! 


Har dere prøvd eller har dere denne hårbørsten? Hvis dere har det, syntes dere også den er kjempe bra? Jeg har aldri hatt en så bra børste i hele mitt liv, elsker denne!! 


kult med svart hvit bilder..

Hva har du gjort idag?

Fremføringen

Hei! 

Fremføringen på skolen gikk helt jævlig for å si det sånn. Jeg har aldri gruet meg så mye som jeg gjorde idag, men håper det gikk bra da. Etterpå skal vi på sånn konfirmasjon undervisning som vi starter med sykt tidlig, fordi vi skal jo ikke bli konfirmert før til neste år menmen. Imorgen har vi en matteprøve som jeg må øve til også ja. Ha en super dag!


Bilder er fra igår.

Hva skal dere idag?

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits