Spørsmålsrunde med Ingrid

Hei!

Jeg og Ingrid har tenkt til å ha en video å da tenkte vi at vi heller kunne svare på noen spørsmål, er det noe dere lurer på? Jeg og Ingrid kommer til å svare på video i løpet av kvelden så kom inn med mange spørsmål, flere spørsmål jo bedre! Hva lurer dere på?


Noe dere lurer på?

Besøk

Hei!

Våknet til en ganske grei tid idag + at klokken var stilt en time frem. Nå begynner sommeren å komme folkens. Halv 3 fikk jeg besøk av Ingrid henne skal sove hos meg inatt så det blir kjempe koselig. Vi gikk ut å tok noen bilder istad så kanskje det blir en liten outfit som kommer ut etterpå! Påsken er snart over å må tilbake på skolebenken -.- Fml! Menmen, ha en fin påske igjen folkens.

Hva skal dere idag?

Påskeaften

Hei!

Våknet idag til kjempefint vær som passer akkurat til en fin påskeaften. Kledde på meg også spiste jeg en god frokost, etter det skulle jeg egentlig møte ei vennine i hønefoss men henne gikk på ski. Siden hun ikke kunne tok jeg turet til pappa og blir her til i kveld eller noe sånt. Har tenkt til å lage en video til dere så har noen et forslag? God påske!Har dere noen ønske til video jeg kan lage?Påskeegg #2

Hei!

Pappa ringe meg på mobilen istad å spurte om han skulle kjøre opp påskeeggene, fordi "påskeharen" hadde vært der. Jeg svarte jo sefførgelig ja og han kom nå med påskeegg til meg,Sara og Frida:) Tusen takk! ♥ Nå skal jeg bare chille på rommet foran pcen og tven med masse godteri, namnam! Ha en super påske folkens.


Har dere fått påskeegg enda?


Langfredag

Hei!

Idag er det langfredag for dere som ikke visste det. Dagen min har vært ganske koselig. Våknet 09.15, spiste frokost, bare chillet med Isadora, spiste middag også gikk vi tur med hundene. Vi gikk veldig langt faktisk og det var veldig gøy. Når vi kom hjem igjen måtte vi kjøre Isadora hjem siden stefaren hennes jobber og kan ikke hente henne. Vi kjørte henne hjem også dro vi på yx å kjøpte oss softis. Namnam, første softisen i år. Nå sitter jeg bare på rommet mitt å ser på tv så prates vi sikkert senere idag, hade folkens.

Hva har dere gjort idag?

Video - 10 ting vi ikke liker

Hva syntes dere om videoen?

Torsdagen

Hei!

Torsdagen min våknet jeg og Isadora med at vi måtte spise frokost også måtte jeg ta på meg fotballtøy. Klokken 11.00 ble vi hentet av pappa, fordi han skulle kjøre meg på trening og Isadora ble med. Vi trente i 2 timer og 15 min også dro vi hjem. Vi fikk gjester også spiste vi mat også ja. Etter det dro vi for å spille fotball også spile vi fotball i 2 timer (igjen). Nå sitter vi bare å venter på at Paradise hotell skal begynne. Ser dere på paradise hotell? 

Hva har dere gjort idag?

Oz the great and powerful

Hei!

Som jeg sa igår så dro vi på kino og så filmen Oz the great and powerful. Den filmen var så sykt bra! Noen har sikkert sett litt av den på tv siden den har gått er noen ganger. Filmen varte i 2 timer og 10 minutter, så det ble en sen kveld igår. Jeg tenkte jeg kunne vise dere traileren som er da den videoen under, sjekk den ut!

Har dere sett filmen? // Hvis ikke, hva syntes dere om den når dere så den på trailer?

Kino

Hei!

Det er bare noen timer til jeg drar nedover for å møte Isadora, fordi vi skal på kino etterpå. Vi skal se på en film som heter " Oz the great of powerfull " (trur jeg). Istad satt jeg og mamma oss ned for å bestille biletter, men det var ganske dyrt egentlig for 2 stykker. Etter kinoen er ferdig ikveld så blir Isadora med meg hjem og overnatter til imorgen. Skal dere noe idag? Jeg kommer ikke til å ta med meg speilreflekset, men kan prøve å fått tatt noen bilder med mobilen. Jeg får ikke tatt noen bilder inne der når vi ser på film, fordi jeg trur ikke det er lov elns. 


-Speilbilde idag da.

Hva skal dere idag?

Påskeegg

Hei!

Igår kveld kom Sara og Frida ( søstrene mine )hjem fra pappa. Når dem kom hjem hang det mange lapper rundt inne og ute, som var at vi skulle gå en rebus. Vi gikk til forskjellige sted som "påskeharen" sa vi skulle (haha), også når vi kom til den nest siste lappen stod det at vi skulle gå til de som er i familie med påskeharen og jeg bare skrev " KANINENE ", så da løp vi ned til kaninene våres også på den siste lappen stod det at vi skulle lete. Jeg fant alle tre med engang i poser så jeg valgte fargen rosa, mens søstrene mine forsatte å lete (haha). Vi fikk sykt mye godteri i påskeegget og jeg liker jo godteri så spiser det jeg ( mitt assa, haha). 

Har dere fått påskeegg enda? // Hvis ja, hva fikk dere?

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits